Themamiddag Kanker Raakt Je op 4 Juni
May 31, 2016

Kanker Raakt Je organiseert ism Radio 90FM een themamiddag op 4 juni van 13:00 uur tot 16:00 uur. Oncologen, patiënten, wetenschappers en patiëntenorganisaties schuiven samen aan om een goed gesprek te hebben rondom kanker.

Van dichtbij maak ik mee wat kanker met je doet, niet alleen met de patiënt maar ook met hun dierbaren. De afgelopen 2 jaar heb ik talloze gesprekken gevoerd met patiënten en oncologen. Er waren een aantal zaken die mij opvielen. Als eerst de ongelofelijk strijdkracht bij patiënten, de onmacht bij hun geliefde, vrienden en familie en de achtbaan waarin ze terecht kwamen. Het niet gehoord worden en het gevoel hebben overgeleverd te zijn aan de behandelende artsen.

Geen zeggenschap in behandelplan en de wensen van de patiënt. Met verbazing en verwondering heb ik hun verhalen gehoord en van dichtbij meegemaakt.

Ik ben dankbaar dat ik zo veel mooie mensen ben tegengekomen die mij gemotiveerd hebben om op onderzoek uit te gaan. Vanuit mijn diepe overtuiging die ik deel met patiënten ben ik van mening dat wetenschappers, oncologen hand in hand met hun patiënten moeten optrekken.

Vanuit deze overtuiging organiseert Kanker Raakt Je 4 juni een radio programma. Luistert 4 juni allen naar radio 90FM en ga naar www.kankerraaktje.nl !

Jean Puit,
Namens Kanker Raakt Je!