In memoriam: Johan Veenstra

Als iemand tegenslagen heeft weten te overwinnen is het Johan. Ja, soms zat hij zwaar in de put en dacht je dat hij er nooit meer bovenop zou komen. Maar wat vond hij een kracht in zijn prachtige dochter Natasja. Steeds weer haalde hij haar terug en hervond zichzelf.

Johan is een bijzonder mens. Zo is er niemand anders. Als je bij Johan vandaan reed, voelde je je altijd goed. Bescheiden en krachtig in het leven.

Johan heeft voor Inspire2Live veel betekent. Misschien niet in de zin van veel acties, maar wel door zijn voorbeeld in het leven. Sta voor het leven en maak er van wat in je vermogen ligt. In die zin was hij het voorbeeld van onze missie: ‘Never ever quit’.

Johan, prachtmens, we nemen je voor altijd mee in onze gedachten en je zorgt ervoor dat wij doorgaan waar anderen stoppen. We zijn je eeuwig dankbaar voor wie je bent.

Inspire2Live patient advocates.

Deze film vertelt het verhaal van de vrienden Johan en René. Johan verloor jaren geleden zijn dochter aan darmkanker. Vervolgens kreeg hij zelf prostaatkanker. Kijk en luister naar dit indringende verhaal via onderstaande video: